Makó és környéke

2011.09.12. 19:04

30 sportág mutatkozik be Makón

Makó - Összesen 30 sportágat próbálhatnak ki a makói és környékbeli diákok, fiatalok és felnőttek pénteken és szombaton a makói Erdei Ferenc téri sportpályán.

Munkatársunktól

A Nagy Sportágválasztó országos mozgalmához Szeged, Hódmezővásárhely és Szentes után idén Makó is csatlakozik – tájékoztatott [namelink name="Buzás Péter"] polgármester és [namelink name="Sarusi-Kiss József"], a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke. Az a cél, hogy minél többen minél többféle mozgásformával ismerkedjenek meg, tapasztalva, hogy más érzés nézni, és más egy bemutató után, hozzáértő edzők ellenőrzése mellett kipróbálni egy sportot.

A makói program megszervezésére a megyei szövetség a várossal közösen pályázott. Szeptember 16-án délelőtt 9-től délután 4 óráig közel kétezer óvodás és iskolás látogat el a bemutatókra, szeptember 17-én délelőtt 10-től délután 4-ig pedig a makói és térségi családokat várják a pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!