Makó és környéke

2015.10.16. 22:48

Lenin élete harminc forintért

Ambrózfalva - Több mint 800 könyvet kapott az ambrózfalvi könyvtár, a köteteket 30 forintért adják el. Eddig mintegy 100 talált gazdára.

Munkatársunktól

– Vannak, akik bútorcsere miatt mondtak le a könyveik egy részéről, mások azért, mert úgy gondolták, jól jönne másoknak. A beérkezett köteteket továbbadjuk az érdeklődőknek jelképes, 30 forintos áron – mondta [namelink name="Jambrich Tímea"], Ambrózfalva könyvtárosa. A könyvek között vannak ifjúsági és felnőtteknek szóló regények, ismeretterjesztő kiadványok, még Lenin élete és munkássága is új gazdára vár.

– Néhány napja könyvvásárt rendeztünk, akkor 100 könyv fogyott el. A többi a könyvtárban van, aki szeretne, továbbra is vásárolhat belőle. Hamarosan bővül a kínálat, ugyanis még további 200 könyvet ajánlottak fel a helyiek.

Jambrich Tímea arról is beszélt, hogy a településen körülbelül 70-en kölcsönöznek rendszeresen könyveket. Az edzőteremben is szeretnének kialakítani egy kis olvasósarkot. Az időseknek pedig házhoz viszik a könyvtári könyveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!