Makó és környéke

2017.12.14. 11:31

Edda-klipben szerepel a maroslelei Gera Adrien

Maroslele - Egy maroslelei lány, Gera Adrien is szerepel az Edda együttes legújabb, karácsonyi videóklipjében. Azt mondja, nagy élmény volt a forgatás - még Pataky Attilával is szót válthatott.

Szabó Imre

A 25 esztendős maroslelei Gera Adrien nagy rockrajongó, szereti a Lordot és az Eddát is. Eladóként dolgozik Szegeden, hobbiként modellkedik. Volt statiszta a szabadtérin, most pedig az Edda Művek karácsonyi videóklipjében kapott egy kisebb szerepet. Azt mondta, ezzel egy régi álma teljesült. Nagy megtiszteltetés és fantasztikus élmény volt számára – tette hozzá –, ráadásul a klip, illetve a dal, amihez készült, nagyon tetszik neki. Az Eddát élőben legutóbb a makói Hagymafesztiválon látta.

Adrien civilben.

Adrien civilben.

 – A Facebookon keresett meg az az ügynökség, amelyik a klipet forgatta, hogy van-e kedvem részt venni a munkában – mesélte. A felvételt november végén Budapesten, egy népszerű romkocsmában rendezték, a fővárosba édesapja vitte el. Az egész napos forgatás elején a zenekar tagjait filmezték, délután pedig a többi szereplőt. Összesen huszonöten voltak.


A klip sztorija szerint szenteste elromlik egy társasház kapucsengője, így aztán azok, aki ide vendégségbe érkeztek volna, végül együtt karácsonyoznak a ház udvarán. Azt a jelenetet, amelyikben Adrien szerepel, négyszer kellett felvenni, miközben folyamatosan kapta az instrukciókat, merre nézzen, hogyan mozogjon. Egyedül az zavarta közben, hogy a műhónak kellemetlen szaga volt.

Adrien civilben és az Edda-klipben. Élvezte a forgatást, csupán a műhó kellemetlen szaga zavarta.

A klipforgatásból számára az maradt a legemlékezetesebb, hogy a szünetekben a zenekar tagjaival is lehetett beszélgetni. Nagyon kedvesek, közvetlenek voltak. – Én Pataky Attilával beszélgettem. Olvastam a zenekarról szóló könyvet, így tudtam, hogy ugyanúgy spirituális ember, mint én, és hozzám hasonlóan érdekli a vallás és a történelem – árulta el, mi volt a beszédtéma.

Címkék#Edda#Makó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!