Makó és környéke

2019.01.17. 13:28

Egy anya tényleg mindent megtesz a gyermekéért: fiának dolgozott Éva néni, a csanádpalotai drogfutár

Megírtuk: egy 69 éves csanádpalotai asszony is érintett egy 200 milliós drogfogásban. Nem éppen nyugdíjasnak való meló a drogfutáré, de családban maradt, ugyanis a fiának dolgozott.

Éva néni, a csanádpalotai drogfutár címmel csodálkoztunk rá néhány napja a különös esetre: egy 200 milliós drogfogásnál derült ki, hogy egy 69 éves csanádpalotai asszony szállította a kábítószert bérelt autóval. F. Árpád 46 éves szentendrei lakos és társai ellen  zajlik eljárás, írtuk az üggyel foglalkozó másik cikkben: a drogfutár asszonyt F. M. Éva csanádpalotai lakosként említette a rendőrségi közlemény.

 


A Borsonline cikkéből derül ki, hogy a vezetéknév kezdőbetűje nem véletlenül egyezik, ugyanis anya és fia dolgozott együtt ezen a páratlan ügyleten. "A rendőrség szerint a férfi és nyugdíjas anyukája, F. Éva Hollandiából csempésztek kábítószert. A 69 éves asszony bérelt autóval szállította a kokaint Magyarországra, ahol egy budapesti autószerelő, F. Krisztián átvette az árut, majd egy III. kerületi lakásban rejtegették, amelyre P. Rudolf felügyelt" - áll a már említett cikkben: a bűncselekmény részleteit korábbi, fentebb belinkelt írásainkban is elolvashatják. Azt nem tudjuk, F. Krisztián is tagja-e a családnak, vagy az ő nevének kezdőbetűjénél tényleg csak véletlen az egyezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!