Makó és környéke

2019.08.08. 18:12

Farkas Éva Erzsébet a Fidesz jelöltje a makói polgármesteri posztra

A várost jelenleg vezető Farkas Éva Erzsébetet indítja makói polgármester-jelöltként októberben a Fidesz - jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Lázár János honatya, választókerületi pártelnök.

MTI

A döntést azzal indokolta, hogy az ő tevékenységének köszönhetően léphetett be Makó az összefogás és a gyarapodás korszakába. Együttműködést teremtett a városban és partnere a kormányzatnak – ennek köszönhetően Csongrád megyében most ez a város fejlődik a leggyorsabban. Azt kérte, hogy mindenki rá szavazzon, aki azt szeretné, hogy Makó a Dél-Alföld legerősebb kisvárosa legyen.


– A siker egyik záloga az, hogy felülemelkedtünk az országos csatározásokon, nyugalomra és toleranciára törekedtünk – tette hozzá a polgármester-jelölt. Lázár azt is elmondta: együttműködésre törekszenek Ember Alexszel is, aki Fidesz-tagként bejelentette, hogy független jelöltként megpályázza a polgármesteri tisztséget.

Farkas Éva Erzsébettől pedig azt tudtuk meg, hogy a Fidesz önkormányzati képviselő-jelöltjeit augusztus 22-én mutatják be.


Polgármester-jelölt már van, a csapat többi tagját augusztus 22-én mutatják be. Fotó: Szabó Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!