bundesliga

2020.02.13. 09:40

A Hertha legendája Dárdait követeli

A magyar edző újbóli kinevezését javasolja a klubvezetésnek Erich Beer.

18 May 2019, Berlin: Soccer: Bundesliga, Hertha BSC - Bayer Leverkusen, 34th matchday. Head coach Pál Dárdai of Hertha BSC points both thumbs up at the end of the game towards the fans. Photo: Andreas Gora/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Andreas Gora

„Pál ismeri a csapatot, beszéli a futballisták nyelvét, és ismét stabilitást adhat az együttesnek. És még mindig van szerződése a Herthánál” – nyilatkozott a Kickernek a 73 éves Beer, aki 253 mérkőzést játszott a Herthában, a német válogatottal pedig Eb-döntőben szerepelt.

 

Hozzátette: más esetben eltarthat egy ideig új edzőt találni, akinek ezután meg kell ismernie a csapatot, és lehet, hogy az már túl késő lesz.

Dárdai 2015-től az elmúlt idény végéig irányította a berlini gárdát, majd Ante Covic váltotta. Őt Jürgen Klinsmann követte a poszton, aki kedden váratlanul lemondott a Bundesliga 14. helyén álló Herthánál.

Forrás: MTI

Borítókép: Dárdai búcsúja a berlini szurkolóktól 2019 májusában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában