fc barcelona

2020.07.01. 18:40

Setién mellett Griezmann miatt is áll a bál

A gyenge szezonhajrá mellett az Antoine Griezmann személye körüli hercehurca is borzolja a kedélyeket a spanyol bajnoki címvédő Barcelona labdarúgócsapatánál.

A Quique Setién vezetőedzőnél kegyvesztettnek tűnő francia világbajnok kedden az Atlético Madrid elleni 2-2 során ismét a cserepadon kezdett, és ezúttal

csak a 90. percben lépett pályára, ami általános megrökönyödést keltett.

A Mundo Deportivo napilap szerint a csatár „megalázónak” érzi a tréner bánásmódját, aki „teljesen érthetetlen” döntéseket hoz.

Griezmann testvére, Theo közösségi oldalára azt írta: „legszívesebben sírnék”.

Az Atlético mestere, a Griezmannból sztárt faragó Diego Simeone is csak annyit mondott, nem talál szavakat a légiós barcelonai mellőzésére.

Setién elismerte, hogy nem volt túl logikus a meccs végén becserélni a támadót, de közölte, nem játszhat mindenki egyszerre.

A spanyol sajtó ugyanakkor már arról cikkez, hogy a francia ásznak Setién – egyre valószínűbbnek tűnő – távozása esetén is szednie kell a sátorfáját, mivel tavalyi érkezése óta nem nyújtott igazán meggyőző teljesítményt. A Barca ezért átadná őt honfitársaival, Ousmane Dembélével és Samuel Umtitivel együtt a Paris Saint-Germainnek, cserébe a szupersztár Neymarért, aki állítólag okvetlenül és mihamarabb vissza kíván térni a katalán metropoliszba, amelyet 2017-ben hagyott el.

A Barcelona öt meccsel a szezonzárás előtt egy pont hátrányban van az éllovas – és egy találkozóval kevesebbet játszott – Real Madriddal szemben.

Forrás: MTI