Ország-világ

2007.01.03. 15:19

Eltűnt házaspár: több gyanúsított előzetesben

Előzetes letartóztatásba helyezték személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt kedden azt a 25 éves férfit, akit a mezőszilasi Prikkel házaspár eltűnésével hozott összefüggésbe a rendőrség; másik három férfit őrizetbe vettek.

A házaspár, a 43 éves Prikkel Tamás és hasonló korú felesége december 29. óta nem ad életjelt magáról. Tartózkodási helyük ismeretlen. Utoljára múlt pénteken, este fél hétkor látták őket közlekedni a JZB 073 forgalmi rendszámú, középszürke színű Mercedes ML 320 CDI típusú autójukkal. A rendőrség által a házaspár eltűnésével összefüggésbe hozott mezőszilasi férfit a bíróság kedden délután hallgatta meg, s az eljárásban részt vevő nyomozási bíró döntött a benyújtott előterjesztésről és elrendelte a férfi előzetes letartóztatásba helyezését. A rendőrség továbbá őrizetbe vette az előzetesben levő férfi 54 éves apját, valamint egy 25 éves és egy 35 éves enyingi férfit. A megalapozott gyanú szerint mind a négy embernek köze van a Mezőszilasról eltűnt házaspár ügyéhez. (mti)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában