Ország-világ

2010.02.05. 10:18

Morvai Krisztina: ÁVH-t idéző jogtiprások

Tiltakozunk a Budaházy György és a Hunnia csoport más tagjai elleni büntetőeljárásban elkövetett kirívóan durva, az ötvenes éveket és az ÁVH-t idéző jogtiprások miatt - írja levelében Morvai Krisztina.

Delmagyar.hu

Alulírottak tiltakozunk a Budaházy György és a Hunnia csoport más tagjai elleni büntetőeljárásban elkövetett kirívóan durva, az ötvenes éveket és az ÁVH-t idéző jogtiprások miatt. Nem tűrjük el, hogy a hatalom rendszeresen a büntetőjog és a szabálysértési jog eszközeivel terrorizálja, fegyelmezze vagy félemlítse meg az országrombolás, az igazságtalanságok ellen fellépőket. Nem viseljük el tovább, hogy az MSZP és az SZDSZ által kialakított és a jelenlegi parlamenti ellenzék által megtűrt diktatúrát, amelyben hol szemeket lőnek ki, hol a tüntetőket és a sztrájkolókat félemlítik és alázzák meg, hol koncepciós eljárások során fegyelmezik és börtönzik be az igazságért harcolókat.

Ez a mi hazánk, mi itt itthon vagyunk és követeljük, hogy végre beleszólásunk legyen abba, ami Magyarországon történik. Véget vetünk a "rendszerváltás" óta kialakult gyakorlatnak, amelyben egy szűk politikus és gazdasági bűnöző csoport terrorizálhatja a magyar embereket, s viheti teljes összeomlásba az országot. Ezentúl alakítói, s nem elszenvedői leszünk hazánk sorsának.

Nemzeti önrendelkezést követelünk, összhangban az ENSZ Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmányával, amely kimondja: 1. cikk 1. Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket. 2. Céljai elérése érdekében minden nép - szabadon rendelkezik természeti kincseivel és erőforrásaival.

Semmilyen körülmények között sem fosztható meg valamely nép a létfenntartásához szükséges eszközeitől. Követeljük a sukorói és egyéb korrupciós ügyletek ellen fellépni próbáló és a magyarok önrendelkezési jogáért évek óta harcoló Budaházy György és a Hunnia csoport elleni jogtipró eljárás azonnali befejezését, a fogvatartottak szabadon bocsátását. Követeljük az országot tönkretevők haladéktalan felelősségre vonását. Elvárjuk, s közösen elérjük, hogy az igazságért és az önrendelkezésért harcolók helyett a nemzeti vagyon ellopói, az ország kifosztói kerüljenek börtönbe. Kérjük honfitársainkat, hogy a közelgő országgyűlési választásokon feltétlenül gyakorolják választójogukat, s tegyék lehetővé, hogy a diktatúrát kialakító és az országot elszegényítő szélsőséges erők kikerüljenek az Országgyűlésből, az ország vezetéséből. Felemeljük a fejünket, nem tűrjük tovább a megfélemlítést és a terrort, s mi magyarok együtt lépünk fel nemzeti önrendelkezési jogunkért, szabadságunkért és hazánk felemelkedéséért.

Budapest, 2010. február 5.

Morvai Krisztina jogász, a Jobbik EP képviselője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában