Ország-világ

2010.02.28. 07:51

Támad a Morvai Krisztina szexvideó!

A kéretlen levelek szerzői felfigyeltek rá, hogy a honi radikális párt EP-képviselője keresett online személyiség.

Néhány napja meglepő üzenetet kapnak a "pont hu" végződésű email címmel rendelkező felhasználók: a levél tárgya szerint Morvai Krisztináról szóló szexvideó linkjét tartalmazza az elektronikus levél.

Az iromány rossz magyarsággal (a Google automatikus fordítója gyanítható a háttérben) megfogalmazott szövege a következő: „Kerem mengnezze ezt a video rajta Christine Morvai Tisteletel Anastase", tartalma pedig egy pornószájtra mutató link.

A videón természetesen nem a Jobbik EP-képviselője látható. A spam küldőit nagy valószínűséggel nem politikai lejáratás szándéka motiválta, csupán megnézték, hogy mely személyiségekre keresnek rá leggyakrabban a magyar felhasználók: márpedig Morvai Krisztina folyamatosan a keresési listák élén található.

A módszer egyébként megszokott: globálisan leggyakrabban Paris Hilton vagy a teniszező, Anna Kurnikova állítólagos pornófelvételeivel próbálják kattintásra bírni az internetezőket, míg idehaza Kelemen Anna a legismertebb világhálós szexcsalétek. Újdonság azonban, hogy most egy politikus neve a csali - írja a Heti Válasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában