kétmillió vírusteszt

2020.11.18. 17:58

Menczer Tamás alaposan helyre tette Kálmán Olgát (videó)

Kiderült: a műsorvezetést a DK kedvéért feladó Kálmán Olga nem mondott igazat.

Kálmán Olga az ATV Egyenes beszéd című műsorának múlt pénteki adásában azt állította, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium nem válaszolt arra a kérdésükre, hogy „mi lett a sorsa kétmillió koronavírustesztnek” – írja a Magyar Nemzet.

„Nem mondják meg, ki kell perelnünk” – szajkózta harciasan az adásban a magát egykoron „független, objektív médiamunkásnak” hazudó volt tévés. Szerencsére Menczer Tamásnak lehetősége nyílott a műsorban megfelelni a vádakra, tehát hamar kiderült, hogy megtévesztésről van szó.

Az államtitkár ugyanis papírral igazolta, hogy még azelőtt válaszoltak a DK-s levélre, mielőtt a „szélsőbalos nagyasszony” előadhatta volna mondandóját. Kiderült az is, hogy az Apró–Dobrev-klánt képviselő ügyvédi iroda – a Czeglédy és társa – időben megkapta a feleletet arra, mi történt a szóban forgó tesztekkel.

És lássanak csodát, azokat nem értékesítette a magyar kormány, hanem az utolsó darabig átadta az Állami Egészségügyi Ellátó Központ részére.

A Gyurcsány-pártot tehát, ahogyan korábban már oly sokszor, ismét előbb utolérték, mint azt a bizonyos sánta kutyát.

Az alábbi videón látható, Menczer Tamás hogyan tette helyre Kálmán Olgát, sőt az egész baloldalt Gyurcsányostul, Czeglédystől, Korózsostul, mindenestül:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában