Reagálás

2022.03.08. 23:19

Fidesz: a magyar nők és édesanyák békéjét és biztonságát is veszélyezteti a baloldal

Az ellenzék már bemutatta, mi az igazi programja - írta a kormánypárt.

A kormánypárt az ellenzék kedden ismertetett nőpolitikai programjára reagáló közleményében azt írta, hogy a baloldal már bemutatta, mi a valódi programja a nőknek: "felelőtlen viselkedésükkel képesek lennének háborúba sodorni az országot, veszélybe sodorni a magyar családok biztonságát, és feladni a magyar emberek energiabiztonságát".

A Fidesz szerint a "baloldal bevándorláspárti politikája" is veszélyt jelent a nők biztonságára, gazdaságpolitikája veszélybe sodorja a családtámogatásokat, miniszterelnök-jelöltjük pedig "rendszeresen sértegeti a nőket is".

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke kedden, pártja budapesti nőnapi rendezvényén azt mondta: az áprilisi választás tétje, kiteljesedik-e az autoriter rendszer Magyarországon, vagy a magyarok képesek lesznek újra létrehozni a demokráciát. V. Naszályi Márta, az ellenzéki pártok nőügyi munkacsoportjának vezetője értékelése szerint az Orbán-kormány "bántalmazó kormány".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában