Támadások Európa-szerte

2023.12.07. 10:31

Menczer Tamás: ne engedjük be a terrort Magyarországra! (videó)

Az államtitkár a közösségi oldalán emlékeztetett, hogy a terroristák kedvük szerint uralják az európai városokat.

MW

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

„Emlékezzenek vissza, hogy 2015-ben milyen terrortámadások voltak. Emlékezzenek vissza, hogy Franciaországban, Németországban és számos európai országban, tízesével, százasával gyilkolták az európai embereket” – idézte fel Menczer Tamás a Facebook-oldalán.

A kormánypárti politikus hozzátette, ha nem is ilyen nagyságrendben, de ha a terroristák úgy gondolják Nyugat-Európában, akkor ma is uralják az iskolákat és az utcákat.

– Nem olyan régen volt, hogy Franciaországban egy terrorista bement egy iskolába és agyonszúrt egy tanárt, aki ott szörnyethalt, többeket pedig megsebesített. Brüsszelben az utcán azért gyilkoltak meg embereket, mert olyan futballmez volt rajtuk, ami a terroristának nem tetszett – emlékeztetett.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára arról is beszélt, sokszor gondol arra, mit érezhet az az ember, akinek a szerette áldozatul esik egy ilyen terrorcselekménynek.

Ne engedjük be a terrort Magyarországra

– fűzte hozzá Menczer Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában