Ország-világ

2019.08.29. 19:23

Fidesz: Gyurcsányék ki akarják szolgáltatni az országot Brüsszelnek

Gyurcsányék kormányzásuk alatt feladták Magyarország gazdasági szuverenitását - közölte a nagyobbik kormánypárt.

MTI

Gyurcsányék ki akarják szolgáltatni az országot Brüsszelnek, kormányzásuk alatt feladták Magyarország gazdasági szuverenitását - közölte a Fidesz csütörtökön az MTI-vel.


A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatón azt mondta, pártja az EP-ben kezdeményezi, hogy az unió jogi eszközökkel kötelezze Magyarországot az euró bevezetésére, amit korábban a népszavazással megerősített csatlakozási feltételei között vállalt.


A Fidesz azt írta, Gyurcsányék kormányzásuk alatt feladták Magyarország gazdasági szuverenitását, tönkretették, eladósították, csaknem csődbe vitték az országot, egekben volt az infláció és magas adókulccsal sújtották a munkát, a jövedelmeket. Ezzel szemben a Fidesz kormányzása óta az ország pénzügyileg erősödik, az unió egyik legdinamikusabban növekvő gazdasága, folyamatosan csökken az államadósság, tartósan alacsony a hiány és az infláció - áll a közleményben.

Címkék#Fidesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában