Hazavárja kutyája az eltűnt focistát

Egyelőre továbbra sem tudják a tengeri kutatók, vajon Emiliano Sala argentin focista holttestére bukkantak-e a január 21-én lezuhant, vasárnap meglelt repülőgéproncsban.

Továbbra sem tudja a Salát és David Ibbotson pilótát szállító gép roncsait fellelt kutató, David Mearns teljes bizonyossággal megmondani, hogy a La Manche-csatorna hul­lámsírjá­ban, 67 méter mélyen fekvő géptörzsben fellelt holttest a Cardiffba szerződött focistáé vagy sem, mert egyelőre képtelenek be­azonosítani azt. A másik holttest hollétéről pedig egyelőre nincs tudomásuk. – írja a BorsOnline.
 

Kép: BorsOnline
Kép: BorsOnline

– Bizonytalanságunknak az az oka, hogy a Piper Malibu maradványa azon a ponton fekszik, ahol az árapály megfordul. A szaknyelven „laza víznek” hívott környezetben nehéz tájékozódni, ráadásul az időjárás sem segíti a munkánkat – árulta el Mearns.

Közben egy újabb verzió is felvetődött a katasztrófa lehetséges okaként. Eszerint Ibbotson tájékozódási zavarban szenvedhetett, ezért fogalma sem volt arról, merre halad a géppel. Ugyanez okozta ifjabb John F. Kennedy halálát.
 

Kép: BorsOnline
Kép: BorsOnline

Az 1963-ban Dallasban lelőtt amerikai elnök, Kennedy 38 éves fia 1999. július 16-án halt meg, miután repülője irányt valamint magasságot tévesztett, és Vineyard Havennél a tengerbe zuhant.

– Mielőbb hozzák felszínre a fiam maradványait, majd arra kérem a nyomozókat, derítsék ki a szerencsétlenség okát, a bíróság pedig büntesse meg a vétkest – jelentette ki Sala édesapja, Horacio.
 

Kép: BorsOnline
Kép: BorsOnline

Sala nővére, Romina arról beszélt, megszakad a szíve, amint látja, hogy a játékos kedvenc kutyája, Nala a házuk teraszajtajánál üldögélve mindhiába várja a gazdiját.

Borsonline.hu