pr-cikk

2020.11.09. 08:00

Vállalkozás művészete és Hajós András a The Sound of Business Vállalkozói Napon

Az online térben, de változatlan céllal – tudásátadással és kapcsolatépítéssel – várják a résztvevőket 2020. november 17-én kedden, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a The Sound of Business elnevezésű, a rockzenei ikonok jógyakorlatai alapján vállalkozói készségeket fejlesztő nemzetközi projektjében megvalósuló Vállalkozói Napjára. Az esemény a Vállalkozás művészete címet kapta, egyik főszereplője pedig Hajós András, zenész, műsorvezető, a Dalfutár című műsor ötletgazdája és producere lesz.

 

A rendezvényen a művészetekben, a zenei- és szórakoztatóiparban használt gyakorlatokból, kreatív megoldásokból merítünk inspirációt az üzleti életben felmerülő olyan váratlan helyzetek áthidalására, mint amiket a mostani járványhelyzet hozott. Előadással, kerekasztal-beszélgetéssel, és a témába vágó Jam Session-nel várják az érdeklődő vállalkozókat. Vendégünk lesz ezen a napon 9 órától Dr. Rab Árpád jövőkutató, a Budapesti Corvinus Egyetem docense, aki a digitális kultúra fogalmáról, a technológiai evolúcióról, és a koronavírus hatásairól is beszél majd.

Természetesen idén sem hiányozhat majd a kerekasztal beszélgetés sem, ahol a moderátor, Dr. Prónay Szabolcs, az SZTE egyetemi docense olyan kérdésekre keresi majd a választ a kulturális és a hagyományos vállalkozói szférából érkező vendégeivel, hogy milyen problémamegoldási eszközökkel élnek és honnan merítenek ehhez ihletet? Beszélgetőpartnere pedig Annus Melinda, a Hungi Vigadó és a Hági Udvar klub menedzsere, Hegedűs Anita, a Móra Ferenc Múzeum PR-referense és Pataki Gergely, a Csillag Autósiskola kommunikációs tanácsadója, a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány alapítója lesz.

A Jam Session idei kulcsszavai a kreativitás, a csapatmunka, a hibákból való tanulás, és a kockázatvállalás lesznek. A kérdésekre Hajós András zenész, műsorvezető, a Dalfutár című műsor ötletgazdája, producere, és Gellért Ákos, a Naturtex és a Gellért és Fiai Kft. ügyvezetője, a kamara ipari alelnöke válaszol.

A The Sound of Business Nemzeti Promóciós Kampány rendezvény E4 a The Sound of Business Erasmus+ Program KA2 stratégiai partnerség keretből kerül finanszírozásra (projekt azonosítója: 2018-1-SK01-KA204-046325).

 

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában