Hirdetés

2023.06.09. 00:00

Óriási! Megvan a kánikula legfinomabb ellenszere!

Hétfőtől vasárnapig 990 forintért – két gombóc fagyi áráért – hűsítheted magad! Irány a Mars téri The Box Donut Szeged, ahol a híres KOCKAFÁNK után a pálcikás kockajégkrémet is megtalálod! Villantsd meg kreativitásodat, és állítsd össze te a saját jégkrémedet június 12-18-ig most igazán KEDVEZMÉNYES áron!

Pr-cikk

Ha nyáron kevésbé csúszik a fánk, de az ízét hiányolod, keresd kedvenc kockafánkízedet a hűsítő nyalánkságokban! A Mars téri The Box Donut fánkozóban 20-féle, tahiti vanília alapú gourmet jégkrémre, köztük a közkedvelt brownie, Oreo white vagy sós karamell ízre csaphatsz le. Ha még eddig nem próbáltad, most semmiképpen se hagyd ki!

 

Vedd elő a kreatív oldalad!

 

Ha valami új, izgalmas ízkombinációval robbantanád fel a nyaradat, mutasd meg, mit tudsz! Legyen a jégkrémed különleges, mint te! A gourmet vanília alapú jégkrémedet turbózd fel kedvedre!

 

Válaszd ki, hogy Callebaut belga ét, tej, fehér vagy pink csokoládéborítást kapjon. De még mielőtt megdermedne a jégkrémeden a belga csoki, a húszféle izgalmas feltét – például csokoládés roletti, vajkaramella, liofilizált eper, pisztácia vagy Oreo keksz – közül mutass rá arra a háromra, amelyikből eredeti, utánozhatatlan ízorgiát varázsolnál magadnak! És ezzel még nincs vége az élvezeteknek! A The Box Donut egyedi jégkrémjei spinnelve az igaziak! Karamell- és red berry öntettel, lotuskrémmel, ét-, tej- és fehércsokoládéval turbózhatod tovább extra adag jégkrémedet! Alkoss szabadon, a végeredménynek csak a kreativitásod szabhat határt!

 

Emberes adag

 

Ez az adag ugyanis nem kispályásoknak készül! A végeredmény egy 120 grammos, eredeti The Box Donut jégkrém lesz. Annyi, mintha három gombóc fagyival birkóznál meg – csak éppen saját ízlésed szerint kreált, felturbózott változatban.

Harapnivaló kockák

 

Munkaidőben finom falatokról álmodozol? Délben jut eszedbe, hogy nincs is ebéded? Ha hazafelé, vagy egy röpke baráti, családi találkozó erejéig útba ejted a Mars téri fánkozót, ne hagyd ki a minőségi alapanyagokból készült, közkedvelt, ennivalóan finom kockafánkokat sem! Legyen az idei nyár olyan, amilyennek te szereted! A forró hangulatot hűtsd le The Box jégkrémmel!

 

 

Elérhetőség: 

The Box Donut Szeged, Mars tér 16. Nyitva: hétfőtől vasárnapig 7.42–18.42 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában