Hirdetés

2023.08.16. 00:00

Komplex fogászati szolgáltatásokat nyújt a GGDent

Ha ragyogó, tökéletesen használható fogsorra vágyik, olyan fogászati rendelőt válasszon, ahol minden kezelést egy helyen, professzionális körülmények között ér el. A GGDent Innovatív Implantológia és Fogászat pontosan ilyen.

PR cikk

Lehet úgy is fogkezelésre járni, hogy a páciens ingázik a röntgen és CT-felvétel helyszíne, a szájsebészet és a fogászati rendelő között. És úgy is, hogy minden kezelést és vizsgálatot egy helyen ér el, leszervezett időpontokkal, kész kezelési program mentén haladva, gördülékenyen lebonyolítva. Ezt nyújtja a GGDent.

Mindent egy helyen

A szegedi GGDent Innovatív Implantológia és Fogászat több szakterületet átívelő fogászati szolgáltatást kínál pácienseinek. Korszerű rendelőjében teljes körű fogesztétikai és funkcionális rehabilitációt végeznek, így a gyönyörű mosoly és a kiváló rágás mindenki számára elérhető.

A GGDent rendelőjében az ingyenes állapotfelmérés során feltárják a kezelési lehetőségeket, a páciens pedig részletes kezelési tervet kap, mely tartalmazza a jól átlátható árajánlatot és a konkrét kezelési időpontokat is.

A rendelőn belül mindig az adott szakterületre specializálódott szakorvoshoz irányítják a beteget, legyen szó gyökérkezelésről, fogszabályozásról, implantológiáról - így garantálja a legjobb eredményt a GGDent, ahol helyben végzik el a CT-vizsgálatot is. 

 

Több mint implantológia

Dr. Görög Gábor, a GGDent Innovatív Implantológia és Fogászat vezető fogorvosának, szájsebész szakorvosának az a célja, hogy olyan egyedi, személyre szabott megoldásokat kínáljanak, amelyek maximális elégedettséget, önbizalmat adnak pácienseiknek. 

A rendelő fő profilja az implantológia és szájsebészet, de a fogorvosi szakma teljes szolgáltatási körét nyújtja pácienseinek. Implantológiai szolgáltatásai azokon is segítenek, akik kedvezőtlen állcsontállományuk miatt egyedi megoldásokra várnak. Ilyen például az All-on-six implantáció, a hagyományos vagy a digitális implantáció.

A GGDent szolgáltatásai

Szájsebészeti kezelései között szerepel a fogeltávolítás, a bölcsességfogműtét, csontpótlás, cisztaeltávolítás, gyökércsúcskezelés.

Fogpótlások (koronák, hidak, fogsorok), konzerváló fogászat (gyökérkezelés, barázdazárás), fogágybetegségek kezelése mellett esztétikai beavatkozások is elérhetőek a korszerűen felszerelt, komfortos rendelőben: például fogfehérítés, fogászati héjak készítése, ínyplasztikai beavatkozások. Az állkapocs-ízületi problémák kezelése ugyancsak beletartozik profiljába.

Elérhetőség:

GGDent Innovatív Implantológia és Fogászat
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 45.
+36-30/447-43-43
[email protected]
ggdent.hu
Rendelési idő:
Hétfő 8-20 h
Kedd 8-20 h
Szerda 8-19 h
Csütörtök 12-20 h
Péntek 8-20 h
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában