Hirdetés

2023.09.04. 00:00

Ugrált a kanapén, foga bánta

A Vas család vasárnapi csendes pihenőjét a kanapén ugráló ötéves gyermekük zavarta meg, aki onnan leesve alaposan megütötte az első fogát. Vas apuka nem esett kétségbe, azonnal hívta dr. Velez Róbert fogorvost az algyői DentaLove rendelőben.

PR cikk

Az ebéd utáni meccsnézés békéjéből rebbentette fel Vas apukát kisfia, aki igencsak megijedt a szájából dőlő vér látványától. Az édesapa azonnal a tettek mezejére lépett: kocsiba ültette a síró gyermeket, és az algyői DentaLove fogászati magánrendelőig meg sem álltak. Dr. Velez Róbert fogorvos már várta őket, és gyorsan munkához látott: megnyugtatta a kisfiút, aki a székben kényelmesen elhelyezkedve kedvenc meséjét nézhette a kivetítőn, amíg a szakember eltávolította a menthetetlen tejfogacskát. Végül mosolyogva állt fel a székből a kislegény. 

Sürgősségi minden nap

Hasonló eset bármelyik családban előfordulhat, de Vas apukának szerencséje volt, mert ő tudta, hogy a DentaLove sürgősségi fogászata minden nap elérhető, ráadásul az algyői DentaLove magánfogászati rendelőben gyermekfogorvosi ellátás is biztosított.

A DentaLove sosem hagyja cserben betegeit, a magánrendelőben szinte bármikor fogadják a fogfájós pácienseket. Jó érzés tudni, hogy náluk a beteg is a csapat része. A rendelő valamennyi munkanapon helyet biztosít a sürgősségi ellátást igénylőknek, és még aznapra biztosít időpontot a fogfájós, de elfoglalt betegeknek. Hétvégente – indokolt esetben – is megoldható a rendelés, telefonos egyeztetés után. 

Ráadásul a DentaLove rendelője olyan, mintha hazamenne az ember: kezelés közben tévézhet, élvezheti a néma fúró előnyeit, vagyis a kezelés ideje alatti csendet, vagy éppen fülhallgatón keresztül kellemes zenét hallgathat. 

 

Népszerű gyermekfogászat

Dr. Velez Róbert megbízható szakember, aki szívvel, szakértelemmel fordul páciensei felé. Ezt bizonyítja az is, hogy az algyői magánfogászatát sok makói, sándorfalvi, hódmezővásárhelyi páciens látogatja a jóhírű gyermekfogorvosi ellátás miatt is. A fiatal szakember a szegedi fogászatok közül az egyik legjobb értékeléssel büszkélkedhet.

Különleges szolgáltatások

Miért a DentaLove? 

Kimagaslóan fejlett technológiáról és eszközparkról tanúskodik több különlegesnek számító szolgáltatása. Ilyen például a láthatatlan fogszabályozás, a legmodernebb, 3D technológiával előállított, átlátszó sínes fogszabályozás szakértőjével, a Smilezorral együttműködve. Ilyet a vármegyében csak két helyen készítenek. 

A fájdalommentes és gépi gyökérkezelésnél a steril tűhasználatot követően egyetlen kezelés alatt 4-5 alkalommal juttatnak fertőtlenítő folyadékot a fogcsatornákba, ultrahanggal megrezegtetik, így több bacilus pusztul el.

Teljes és részleges fogsorkészítés ragasztó nélkül. A fogsor tökéletesen rátapad az ínyre a teleszkópos CAD-CAM technológiának köszönhetően.
Rövid határidős fogtechnikai munkák, szájsebészet, fogtömések, prevenciós ellátás.

Keresse dr. Velez Róbert magánfogorvosi rendelőjét Algyőn! A DentaLove csapata megbízható tudással, szakértelemmel, emberséges hozzáállással segíti pácienseit. 

Elérhetőség:
www.dentalove.hu
06-20/333-0313
Algyő, Bartók Béla utca 76. I/5 
@AlgyoiFogCentrum – Facebook 
@dentalovealgyo – TikTok és YouTube

Tekintse meg YouTube-videóinkat is:
https://www.youtube.com/@dentalovealgyo/videos

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában