Hirdetés

2023.11.30. 00:00

Gyógyászati cipőbolt nyílt a Boldogasszonyon

A deformált lábfej miatt sokan kénytelenek télen is vastag zoknira húzott papucsban járni. A dagadt, ödémás lábfejre nehéz kényelmes cipőt találni, de nem lehetetlen! A Boldogasszony sugárúti gyógyászati cipő szaküzlet november 20-án, hétfőn nyílt a jól ismert gyógyászatai segédeszköz szaküzlet mellett. Válogasson a kész gyógyászati és kényelmi cipők széles választékából!

PR cikk

Fotó: Török János

A szegediek előtt évtizedek óta ismert a Boldogasszony sugárúti Orto-Pharma-Reha Kft. gyógyászati segédeszköz szaküzlete.

Új gyógyászati cipőboltot nyitnak

November 20-án a meglévő gyógyászati segédeszköz szaküzlet szomszédságában – a korábbi gyógycipőműhely helyén – új gyógyászati cipő szaküzletet nyitott dr. Fazakas Kinga, az Idilli Élet Kft. tulajdonosa. Az üzletben kiváló minőségű, speciális gyógyászati és kényelmi cipőket kínálnak. 

– Új szaküzletünkben többféle márka, köztük a kedvelt Berkemann késztermékeit kínáljuk azoknak, akik speciális lábbeli viselésére kényszerülnek, például bütyök, lúdtalp, enyhe lábfejdeformitás, lábfejduzzadás, ödémás láb. Ezek a lábbelik nemcsak praktikusak, hanem mutatósak is. A gyógyászati segédeszköz szaküzlet változatlanul várja a vásárlókat, akik orvosi vényeiket is beválthatják nálunk – fogalmazott az ügyvezető, hozzátéve, törzsvásárlóik számára kínálatukból folyamatos kedvezményeket biztosítanak. 

 

Gyógycipők gyerekeknek

A bőséges választék a szupinált gyermekgyógyászati cipőkre és szandálokra is kiterjed, és a DD Step mellett számos más márka is képviselteti magát a kínálatban. A gyerekeknek gyártott, kész gyógyászati lábbelik enyhébb deformáció, kezdődő lúdtalp, illetve a deformációk megelőzését szolgálják.

– Ha a süllyedő lábboltozat kezeletlen marad, felnőttkorban is kialakuló lúdtalphoz, illetve erős derék- és csípőfájdalomhoz vezethet. Ezért is fontos a gyógyászati lábbeli, no meg a minőségi talpbetét, amellyel a folyamat megállítható, a fájdalom megszüntethető. A talpbetétkészítés a Boldogasszony sugárúton a jövőben is elérhető lesz – ígéri dr. Fazakas Kinga, hozzátéve, az értékesítéshez szakszerű tanácsadás is társul.

Ugyanitt masszázsszalon is nyílik: mozgásterápiás masszázs segíti a mozgásszervrendszeri fájdalom csökkenését.

Ételintolerancia-vizsgálat a Boldogasszonyon

Az is újdonság, hogy dr. Fazakas Kinga elindította táplálkozás-tanácsadói tevékenységét ugyancsak a Boldogasszony sugárúti gyógyászati segédeszköz boltnál, ahol ezentúl nemcsak speciális élelmiszereket és étrend-kiegészítőket vásárolhatnak, hanem vérvizsgálaton alapuló ételintolerancia-tesztet is kérhetnek az érdeklődők, ez alapján pedig szaktanácsadás segíti az életmódváltást. 

 

Gyógycipőgyártás a Remény utcában

A Boldogasszony sugárúti Orto-Pharma-Reha Kft. gyógyászati segédeszköz szaküzleténél eddig egyénre gyártott gyógycipők, illetve talpbetétek is készültek. Utóbbi az országban egyedülálló talpbetétkészítő szkennelőgéppel valósul meg a lehető legpontosabban, paraméterek alapján, immár az Orto-Pharma-Reha Kft. Remény utca 11. szám alatti műhelyében – csakúgy, mint az egyéni paraméterek alapján legyártott gyógycipők. 

Szeged, Boldogasszony sgt. 37.

Tel.: 06-62/470-707

www.idillielet.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában