Hirdetés

2024.01.17. 08:00

Segítenek eligazodni az adóváltozások rengetegében

Adózási tájékoztatót rendez a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara (CSKIK) a vármegye több településén a 2024-es adóváltozások kapcsán. A legfontosabb változásokról a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szakemberei számolnak be, valamint a résztvevők kérdéseire is választ adnak majd.

Delmagyar.hu

Először január 22-én 14 órától Szentesen, a Kossuth tér 1. szám alatt lévő Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban várja az érdeklődőket a gazdasági önkormányzat. A helyszínen Szabó Gábor, a NAV Központi Irányítása Adójogi és Tájékoztatási Főosztály Dél-alföldi Tájékoztatási Osztályának szakértője tart előadást a legfontosabb évközi adóváltozásokról, valamint bemutatja a 2024-es adócsomagot is.
A tájékoztatót megelőzően 13 órától vállalkozói fórum is lesz a kulturális központban, ahol dr. Kőkuti Attila, a kamara elnöke köszönti a jelenlévőket, majd Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere tart tájékoztatót a város gazdasági helyzetéről és a vállalkozásokat érintő tervekről.

Szentes után Makón szervez adózási tájékoztatót a CSKIK január 31-én 9 órától a Csanád vezér tér 2. szám alatt lévő Grand Hotel Gloriusban. A jelenlévőkkel Híres-Pestuka Gabriella, a NAV Csongrád-Csanád Vármegyei Adó-és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati Osztályának vezetője ismerteti majd a 2024-es adóváltozásokat.

Végül pedig február 6-án 9 órától Hódmezővásárhelyen, a Zrínyi utca 2. szám alatt lévő Ginkgo Hotelben lesz adózási tájékoztató a kamara szervezésében. Itt szintén Híres-Pestuka Gabriella osztályvezető előadását hallgathatják majd meg az érdeklődők.

A Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával megvalósuló eseményeken ingyenes a részvétel, de minden esetben regisztrációhoz kötött. További információ és jelentkezés a www.cskik.hu/esemenyek oldalon.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában