utazás

2019.11.28. 13:50

Fergeteges karneváli hangulat a Z(s)EPPELINNEL

Nincs még programja a farsangi időszakra? Régóta vágyik arra, hogy újraélje a gyermeki örömöket? Érdeklik a tradíciók? Minden bizonnyal furcsának tűnhet, hogy még csak december hava jön, valahol pedig már a karneválra készülnek, azonban a február egy szempillantás alatt meg is érkezik, így érdemes már most lefoglalni a helyeket. Programajánlónkban elhoztuk most Önöknek a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda fesztiváli programjait.

Colorful smiling mask of Masskara Festival, Bacolod City, Philippines.

Ha egy megbízható utazási irodát keres, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani Önöknek a Z(s)EPPELIN-t, amely mögött már több mint 25 év szakmai tapasztalat áll, buszos útjaikat nagy hozzáértéssel szervezik meg, utasaik pedig különös odafigyelésben részesülnek.

A karneváli programok is tökéletesen passzolnak az iroda jelmondatához: „Az utazás kultúrája”. Hiszen olyan, jellemzően buszos utak szervezésére vállalkoztak, amelyek nagy hagyományokkal, százéves múlttal bírnak. Mind belföldre, mind külföldre kínál programot a Z(s)EPPELIN.

A mohácsi busójárás minden évben több ezer embert vonz. Ilyenkor a helyiek rémisztő maskarába bújnak, és hangos zaj kíséretében vonulnak végig a településen. Magyarországon az egyik leghíresebb felvonulásnak számít, méltán került be az UNESCO szellemi örökség listájára.

A velencei karnevál egy világhírű esemény, amelyen turisták százezrei vesznek részt évente. A karneváli hangulat fokozása érdekében mindenki maszkot húz, így téve még sokkal színesebbé a fesztivált és adva át magát a fergeteges hangulatnak. A Z(s)EPPELIN a velencei karneválra busszal kalauzolja el utasait. Kétféle módon teszi mindezt, rövid és hosszabb programot kínálva Velence megismerésére. Mindkét program tartalmas, telis-tele izgalmas látnivalókkal, Murano és Burano szigeteit is meglátogatják hajóval.

A karneváli programok különlegesek, erejük abban rejlik, hogy az év ebben a szakaszában utazók a városlátogatásokat egybeköthetik a karneváli élményekkel, idegenvezetői kíséretben részletesen megtudnak mindent, amit a karneváli tradíciókról tudni érdemes. Erre kitűnő példa a toszkán karnevál, amely során Viareggio fergeteges maskarás hangulata mellett olyan gyönyörű városok felkeresésére kerül sor, mint a reneszánsz „Athén”, Firenze vagy Pisa, ahol az egyedülálló ferde torony áll.

A fesztiválprogram leghosszabbja két szokást ötvöz egybe, ahol Franciaország lenyűgöző szokásait lehet látni. Mind a nizzai virágkarnevál, mind a mentoni citromfesztivál különleges a maga nevében. A „Virágok csatája”, a citrom és narancs szobrok lenyűgöző látványt nyújtanak. Mellettük olyan helyekre jutunk el, mint a nevezetes filmfesztivál helyszíne, Cannes, Eze Village, amely egy szikla tetejére épült, vagy a Ligur-part, amelyen buszunkkal megyünk végig, útba ejtve többek között a világ egyetlen olívaolaj múzeumát is.

Amennyiben időben foglalja le választott úti célját, még élhet az előfoglalási kedvezménnyel. A részletes programleírásokat és a többi ünnepi utazást megtalálják a Z(s)EPPELIN honlapján, www.zseppelin.hu, vagy a legújabb tél-tavasz katalógusukban.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában