PR

2011.07.19. 17:19

Görög álomutazáson vesz részt a T-Home IPTV nyereményjáték nyertese

A Rókusi körúti Tescoban működő West-Szeg 2001. Kft - a Telekom hivatalos Partnere - IPTV-szolgáltatáshoz kapcsolódó két hónapos nyereményjátékot hirdetett. Aki 2011. május 16. és július 16. között a Szegedi T - Partner Üzletben T-Home IPTV-szolgáltatást rendelt, vagy a meglévő T-Home analóg-, vagy digitális kábeltelevízió szolgáltatását IPTV-re váltotta át, két főre szóló görögországi körutazást nyerhetett. A Zseppelin Utazási Iroda által támogatott utazást – a július 16-án, szombat este közjegyző jelenlétében megtartott sorsoláson – Kiss Csaba nyerte.

A kampányról Szuknai Gabriellát, a West-Szeg 2001 Kft. tulajdonosát, az utazásról pedig a nyereményutazás idegenvezetőjét, Purosz Alexandroszt, és a szerencsés nyertest Kiss Csabát kérdeztük.


„Az adott időszakban többszáz nyereményszelvény gyűlt össze, vagyis ennyien kívánták otthonukba a T – Home IPTV szolgáltatását." – mondja Szuknai Gabriella . „Az IPTV egyre népszerűbb a lakosság körében. Ahhoz, hogy még több emberhez eljusson ez a csúcstechnológia, két hónapon át tartó játékot hirdettünk, amelynek a fődíja volt a két főre szóló görögországi körutazás.". Az IPTV-szolgáltatás a teletextnél sokkal több információt nyújtó, interaktivitást nyújtó elektronikus műsorújsággal, videotékával, és más egyedi funkciókkal rendelkezik. Sőt, ha Prémium opcióval rendeljük a szolgáltatást, külön havi díj ellenében, bármikor megállíthatjuk, visszatekerhetjük, és felvehetjük a tévéműsorokat. „Az IPTV-szolgáltatást használó vásárlóinktól számos pozitív visszajelzést kaptunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy érdemes ezt az innovatív szolgáltatást még több lakásba eljuttatni" – elemzi a részleteket Szuknai Gabriella. „A tévézés új élményét nyújtó T-Home IPTV-szolgáltatást hétköznapokon és szombaton reggel 9–20 óráig, vasárnap 9–19 óráig lehet megrendelni üzletünkben, ahol örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Minden ügyfelünk számára személyre szabott TV-, internet-, és telefon-ajánlatot nyújtunk, amelyek megismeréséhez érdemes eljönni a Rókusi krt-i Tescoban működő helyiségbe."

„Teljesen váratlan volt, nem is hittem el, mikor telefonon értesítettek, hogy én nyertem a görög utat." – nyilatkozta Kiss Csaba a görög álomutazás nyertese. „Nagyon örülünk a feleségemmel a nyereménynek." – mondta el lapunknak Kiss Csaba.

„Közel 15 éve viszem a Zseppelin Utazási Iroda útjait Görögországba. Sokfelé szerveztünk már körutat, de az egyik legnépszerűbb az "antik görög körút" elnevezésű programunk, amelynek során majd 9 nap alatt megismerkedünk azon nevezetességekkel, amelyeket a görög kultúra iránt érdeklődőknek okvetlenül látniuk kell" – jegyzi meg Purosz Alexandrosz, a nyereményjáték fődíjának idegenvezetője, aki a nyerteseket fogja kalauzolni Görögországban. „Az antik kultúra nemcsak a görögök, de mindannyiunk öröksége. A thermopülai csatáról, Antigóné történetéről, az ókori istenekről már mi is tanultunk. Mi a Zseppelinnél tudjuk, Görögország örök klasszikus, ahol az idegenvezetőnek könnyű dolga van. Olyan dolgokról mesélhetek majd az utazás során, ami mindenkit érdekel. Olyan helyekre látogatunk el, amelyeknek, ha egy picit hagyjuk magunkat megnyílni, üzenetük van. Mükénében átélhetjük Agamenón király hazatérésének történetét, az athéni Dionüszosz-színházban helyet foglalhatunk azon a nézőtéren, amelyről két és fél évezreddel ezelőtt Szophoklész műveit nézhették az athéniak, Delphoiban elgondolkodhatunk Apollón jósdájánál azon, hogy egy évezreden keresztül milyen csodában hittek azok, akik jóslatért folyamodtak az isten papnőjéhez" – teszi hozzá az idegenvezető. „Természetesen megnézünk mindent, amit fontosnak tartunk, az Olümposzt, a Meteora sziklakolostarait, a Thermopülai-szorost, Athéban az Akropoliszt, a Dionüszosz-színházat és az Agorát, a Peloponnészosz félszigeten Korinthoszt, Mükénét és Epidauroszt, valamint Porosz és Hydra szigetét."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában