PR

2021.04.09. 08:00

Így jár a legtöbb támogatás az ablakcserére

Amennyiben az otthonfelújítási támogatás okán nyílászárócserét tervez, jobban jár, ha összeköti azt az ingatlan teljes felújításával! Kérjen árajánlatot a szegedi Maréno Kft.-től! Így azt is megúszhatja, hogy kőműves után szaladgáljon az új nyílászáró helyének kialakítása és az utólagos helyreállítás miatt!

delmagyar.hu

 

www.mareno.hu

A generálkivitelezéssel és komplex felújítással foglalkozó Maréno Kft. 15 éve foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és beépítésével-cseréjével, valamint redőnyök, fix és működő szúnyoghálók gyártásával és szerelésével, ezért profin oldja meg a teljes körű nyílászáró-beépítést és -helyreállítást is! Micsoda könnyebbség, hogy önnek nem kell külön kőművest keresnie az új nyílászáró helyének kialakítására, az utólagos helyreállításra!

– A Maréno Kft. Magyarország legnagyobb nyílászárógyártóival áll kapcsolatban, ár-érték arányban verhetetlen. Az ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás, árajánlatnyújtás után a megrendelt nyílászárót 3–4 hét múlva beállítja. Az ablak mellé kérhet tetszőleges szúnyoghálót, redőnyt, könyöklőt, párkányt, sőt, akár beépíthető szellőzőrendszert is – magyarázza Csanádi Norbert, a cég ügyvezetője, aki hangsúlyozza: mivel nyílászárócserénél az anyagköltség jóval magasabb, mint a munkadíj, az otthonfelújítási támogatáshoz szükséges fele-fele arány itt önmagában nem teljesül. A nagyobb mértékű támogatás érdekében célszerűbb más felújítási munkálatokkal összekötni a nyílászárócserét.

A szegedi vállalkozás a térség rutinos kivitelezőjének számít: a bonyolult, összetett munkák specialistájaként Ön bármilyen generálkivitelezői munkát rábízhat – akár családi és társasházak, akár ipari és egyéb épületek komplett kivitelezésében gondolkodik.

Garantálja a 100%-os minőséget, a határidők betartását. Felkészült szakemberekkel dolgozik. Tartja magát az előre kialkudott, fix árhoz: az árajánlatban meghatározott ár marad a végleges ár (ha a megrendelő nem változtat sokat az eredeti terveken).

Az építkezést teljeskörűen megoldja, nincs feszültség, idegeskedés, stressz. Teszi mindezt olyan áron, amely minden tekintetben megéri az építtetőnek – ráadásul a többi kivitelező áraival szemben versenyképes.

Csakis a 2021-ben bevezetett EU-s szabályozásnak megfelelő ingatlanokat épít. Kulcsrakész családi házai átlagosan 12–15 hónap alatt készülnek el. ThermoBurok hőtárolós családi házakat is forgalmaz, de igény esetén téglából is épít, sőt, hőtárolós belső betonmaggal ellátott házakat is megvalósít.

A MARÉNO-val épített házak fűtésszámlája nagyon alacsony, mert a határoló szerkezeteinek hőátbocsátása csupán 0,1W/m2K. Téglaházainál legalább 20 cm-es hőszigetelést alkalmaz. Náluk a megbízhatóság, a zökkenőmentesség és a rugalmasság a prémiumszínvonallal társul.

Elérhetőség:

Maréno Kft.

+36-30/399-66-02

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában