Rövidhírek

2022.02.22. 12:15

A Naturtexnél szervez látogatást a kamara

Február 24-én, csütörtökön az „Ipar 4.0 szomszédolás” programsorozatban újabb nyitott üzemlátogatással egybekötött műhelymunkára hívja az érdeklődőket a megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A házigazda ezúttal a Naturtex Kft. lesz, Dél-Magyarország egyik legjelentősebb, több éve sikeresen működő vállalkozása. Ez idő alatt számos érdekes tapasztalatot szerzett a cég, többek között szembenézett a vállalati költözés előnyeivel és árnyoldalaival is. 

 

A rendezvény célja, hogy a vállalkozás szegedi székhelyén, az eredeti, céges környezetben mutassa be a technológiaváltást. Érdekes lehet mindazoknak, akik költözés előtt állnak, és szívesen hallanának olyan sikeres „jó gyakorlatokról”, amikkel ez a lehető leghatékonyabban megoldható. A kerekasztal-beszélgetés egyik résztvevője és házigazdája Gellért Ákos, aki ipari alelnökként aktívan részt vesz mind a kamara, mind a Dél-alföldi Ipar 4.0 üzleti közösség munkájában. 

 

A céglátogatás jó lehetőséget biztosít az automatizálásban, robotikában, mechatronikában kiemelkedő cégek közötti kapcsolatépítésre is. Emellett egyedi élményt biztosít azoknak, akiket érdekel a Naturtex gyártástechnológiája. A program ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz – és járvány­ügyi intézkedéshez – kötött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!