Spórolás

2013.02.05. 11:13

Spóroljon Délmagyarország hűségkártyával!

A Délmagyarország hűségkártyával ezreket spórolhat havonta. A kártya rendszeres használatával éves szinten, akár 60.000 Ft megtakarítás is elérhető. (x)

A hűségkártya automatikusan jár annak, aki 1 éves hűségnyilatkozat aláírásával vállalja, hogy a Délmagyarország vagy Délvilág napilapot 1 évre előfizeti.

Nézzük, hogyan használhatjuk a mindennapi gyakorlatban hűségkártyánkat?

Egy 4 tagú család átlagban évente cseréli az autóban az olajat, cseréli a gumit télen és nyáron, és persze tankol. Ha ezeket a költségeket nézzük, ez évente 350 ezer forint is lehet, ha havi átlagos 70 literes benzinfogyással számolunk. Ha használja a kártyáját az elfogadóhelyeinken e szolgáltatásokon 15 000 forintot spórolhat évente.

Egy átlagos család évente egy–két alkalommal ruhát, játékot, könyveket, esetleg valamilyen elektronikai kisgépet vásárol. Ha hűségkártyaelfogadó-helyeinken vásárol, évente itt is spórolhat akár 25 000 forintot.

Élelmiszerre egy család átlagosan eléggé sokat, havonta akár 100 000 forintot költ. Ha figyeli a COOP-üzletek hűségkártyás ajánlatait, vagy használja elfogadóhelyeinken a kártyát, itt is évente akár 15 000 forintot tud megtakarítani.

Egy család évente pár alkalommal költhet lakásra, virágboltban, szépségápolásra (fodrász vagy műkörmös), esetleg barkács áruházban. Kártyával évente itt is összejöhet 5000 forint megtakarítás.

Mindez összeadva 60 000 forint spórolást is jelenthet a Délmagyarország hűségkártyával. Ha azonban a család elhatározza, hogy kevesebbet fog költeni, a fent említett tételekből akkor is vásárol annyit, hogy az 30 000 forint megtakarítást eredményezzen.

Költségként a megtakarítással szemben a napilap éves előfizetés díja 29 940 forint. A hűségkártya használatával még kevés vásárlás esetén is visszanyerjük a napilap előfizetési díját, de valószínűbb, hogy kétszer annyit is. És az előfizetés fejében még helyi információs és szórakoztató újságtartalmat is kapunk naponta.

Röviden a hűségkártya előnyeiről (a részletekért kattintson ide):

Több száz elfogadóhely, országosan is.

  • Csongrád megyében több mint 100 állandó partnerünknél vásárolhat egyedi kedvezménnyel egész évben

  • Országszerte több mint 1000 EDC-logóval ellátott üzletben használhatja kártyáját, többek között kijelölt AGIP kutaknál kedvezményesen tankolhat.

  • Széles termék skálával rendelkező elfogadóhelyek.

  • A család minden tagjának nyújt lehetőségeket: ruhanemű, játék, lakásfelújítás, lakberendezés, egészség, jogi- gazdasági tanácsadás, informatika, szépségápolás, gépkocsifenntartás, élelmiszer, háztartási és szórakoztató elektronika, sport, szabadidő területen.

  • Kizárólagos ajánlatok a COOP üzletekben.
    Kéthetente a COOP Szeged Zrt. és a Hunor-COOP Zrt. exkluzív, kizárólag Délmagyarország hűségkártyásoknak szóló élelmiszer- és vegyi áru akcióival, Csongrád megyében több mint 70 üzletben

  • Kedvezmény számos rendezvény, kulturális program, koncert, könyv árából

  • Egyedi vásárlásra jogosító kuponok extra kedvezményekkel a napilapban található Bónuszkuponok, ajánlatok segítségével exkluzív, kizárólag a Hűségkártya birtokosoknak nagy kedvezménnyel igénybe vehető vásárlási lehetőségek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!