Sport PRINT

2007.01.26. 15:19

Edzés közben a bokáját törte a magyar jégtáncos

Címkék#*nemzsport

Elek Attila a délelőtti edzés során súlyos sérülést szenvedett, így párjával, Hoffmann Nórával biztosan nem szerepelhet a jégtáncosok 18.30-kor kezdődő kűrjében a varsói műkorcsolya Európa-bajnokságon.

"Éppen a szabadprogramunkat próbáltuk el, amikor bekövetkezett a szerencsétlenség. Fel se tudtam kelni a jégről, annyira fájt a bokám. Az orvosok azt mondták, valószínűleg eltört valamelyik csontom, ezért éppen most gipszelik be" - mondta a 24 éves versenyző.

A duó visszalépése azért is fájó, mert nagyszerű formában érkezett a lengyel fővárosba, az originalra például még soha nem kapott ilyen magas pontszámot, így az előkelő hetedik helyről várta a folytatást. Hoffmannék legjobb Eb-szereplése eddig a 10. hely volt (2005).

Így is lesz magyar egység a pénteki kűr során, Elek Attila öccse, György Nagy Zsuzsannával lép jégre, ők jelenleg a 21. helyen állnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!