Sport PRINT

2007.01.26. 15:19

Visszatért a vízilabda-válogatottba Benedek Tibor

Benedek Tibor visszatért az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatottba - tudatta Kemény Dénes szövetségi kapitány.

A szakvezető azután számolt be e fejleményről, hogy kijelölte keretét a márciusi, melbourne-i világbajnokságra. Kemény Dénes bővebb, 19 fős keretet hirdetett, alapvetően azért, mert a csapat három olaszországi légiósa, Kásás Tamás, Madaras Norbert és Szécsi Zoltán csak három hét késéssel tud a közös munkába bekapcsolódni.

"A három hiányzó nem lesz ott például a februári felkészülési meccsek közül sem a németek elleni berlini fellépésen, sem a kolozsvári tornán, márpedig 16 ember kell, hogy komplett módon tudjunk edzeni, dolgozni, játszani" - mondta a kapitány, aki Benedek Tibor, a Honvéd klasszisa visszatéréséről a következőket mondta:

"Tiborral tavaly márciusban állapodtunk meg, hogy miután az egészsége rendbe jött, a melbourne-i vb-től újra számíthatok rá. Én úgy gondolom, segíthet, adhat egy lökést a csapatnak, ezért került vissza."

A világbajnokságra készülő bő keret névsora:

Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán - kapusok, Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Csaba, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Szívós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes - mezőnyjátékosok

Címkék#*hazsport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!