Szeged és környéke

2007.01.18. 15:19

Holnap a Vénusz nyomában járunk

Generációk váltottak az elmúlt évtizedekben sertészsírról étolajra az egészséges életmód jegyében. A két tábort sem összeugrasztani, sem kibékíteni nem akarjuk, inkább arra keressük a választ, mennyibe kerül a Vénusz napraforgó étolaj, természetesen a legtöbbek által használt literes kiszerelésben.

Generációk váltottak az elmúlt évtizedekben sertészsírról étolajra az egészséges életmód jegyében. A két tábort sem összeugrasztani, sem kibékíteni nem akarjuk, inkább arra keressük a választ, mennyibe kerül a Vénusz napraforgó étolaj, természetesen a legtöbbek által használt literes kiszerelésben. Hogy miért erre a termékre esett a választásunk? Mert már több mint ötven éve ott van a konyhákban.

Boltosok, figyelem! Kollégáink ezúttal is tíz, szúrópróbaszerűen kiválasztott boltban néznek szét, s írják fel az árakat. Szombaton pedig kiderül, ez a termék hol a legolcsóbb az általunk kiválasztott üzletek közül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!