Szeged és környéke

2009.01.26. 18:35

Bíró Ica testén minden igazi - interjú

Szeged - Szegedre érkezik Bíró Ica. Az 51 éves egykori metallady és modell az egészséges életmód híve. Azért hívták meg a Feeling Centerbe, hogy életvezetési tanácsokat adjon. Bíró Ica külsejét látva érdemes is megfogadni a segítő szavakat: bármelyik hölgy megirigyelheti a természetes szépséget.

Kovács Kriszta

– Úgy tűnik, önön nem fog az idő. Mit tesz a szépségéért?
– Nem foglalkozom sokat a külsőmmel. Reggel megiszom az algából készült italomat, majd jógázom. Erre mindig szakítok időt. A sminkkel és a frizurámmal körülbelül 5 percig foglalkozom, aztán indulok dolgozni. A sportra nem jut mindig időm, de természetesen az sem hiányzik az életemből.

– Azért csak van valami titka...
– A pozitív gondolkodás a legfontosabb. A betegségek többsége lelki eredetű. Ha valaki szerencsétlennek tartja magát, az is lesz. De ha el tudjuk képzelni, hogy sikeresek és szépek vagyunk, azzá válunk. Mindemellett nem mindegy, mit eszünk. A rossz minőségű ételek roncsolják a sejteket. Ezért ajánlom mindenkinek például a mikroalgákat. Ezek méregtelenítenek, lúgosítják a szervezetet, jó hatással vannak a vérnyomásra, és segítenek a fogyókúrában is. Ez nem titok, bárki kipróbálhatja!

– A tudatos táplálkozás mellett a mozgás is fontos. Említette, hogy arra nincs mindig ideje.
– Minden reggel jógázom, meditálok vagy az úgynevezett chi-kung légzést gyakorlom. Ez egy tudatos légzéstechnika, ami szintén segít megteremteni a belső egyensúlyt. Sportolni is szoktam, fotózások előtt két héttel intenzívebben. Ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy felkészüljek.

Bíró Icán nem fog az idő. Mi a titka?. Fotó: DM/DV

Bíró Icán nem fog az idő. Mi a titka?
Fotó: DM/DV

– Apropó fotózás! Ha jól tudom, ön volt az első modell, aki merészebb erotikus képekre is vállalkozott...
– Mellben mindig jó voltam..., 1982-ben készítettünk olyan naptárt, amelyen vizes pólóban pózoltam. Nagyon jók lettek a képek, még poszterek is készültek belőlük. Az a hír járta, hogy két másik naptárért cseréltek egy Bíró Ica-naptárt, ami nagy elismerés volt akkoriban! Legutóbb 2000-ben vállaltam el a nyuszis magazin felkérését. Büszke vagyok a külsőmre, szeretem, ha fotóznak.

Kérdezzen Bíró Icától!

Csütörtökön 11 órakor egy órán keresztül a delmagyar.hu vendége lesz az egykori modell, akit egészségről, mozgásról, zenéről vagy magánéletéről is kérdezhetnek olvasóink. Kérdéseiket az [email protected] e-mail címre várjuk!

– Kényes kérdés, de mégis: volt valamilyen szépészeti beavatkozása?
– Minden igazi rajtam! A természetesség híve vagyok. Ha táplálkozással, mozgással és pozitív gondolkozással ilyen eredményt érek el, miért lenne szükségem bármilyen műtétre is?

– Ebben igaza van. Mit javasol a hasonló korú szegedi hölgyeknek? Éljenek úgy, ahogyan ön?
– Minden ember egyedi. A beszélgetés elején már említettem, mit tartok fontosnak. Ha valaki felkeres, szívesen segítek neki megtalálni azt a módszert, amivel javulhat az életminősége. Csütörtökön a Feeling Centerben találkozhatnak velem először a szegediek. Bármilyen kérdésre válaszolok, megkóstolhatják a saját menüm ételeit. Sőt még egy kis meditálás és chi-kung gyakorlat is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!