Szeged és környéke

2011.04.27. 17:35

Ki tud valamit a szegedi balesetről?

Szeged - A Szegedi Rendőrkapitányság egy közlemúltban történt baleset ügyében kéri a lakosság segítségét.

Delmagyar.hu

Ismeretlen személy ismeretlen színű és típusú gépkocsival közlekedett Szegeden a Gát utcán. Balra kívánt kanyarodni az Ortutay utcába, ám nem adott elsőbbséget az érkező trolibusznak, melynek vezetőjét fékezésre kényszerítette. Ennek során az egyik utas egyensúlyát vesztve az előtte lévő ülés háttámlájának esett, ami miatt eltört az orrcsontja. Ezután a gépkocsivezető adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. Feltehetően a gépkocsivezető a troli felépítményének jellege miatt nem észlelte az eleső utast, sérüléséről valószínűleg nem tudott.

A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetre vonatkozóan érdemleges információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy telefonon 62/562-400-as szám 12-75, 14-37-es mellékén, illetőleg a 107, 112-es segélyhívón, valamint a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!