Szeged és környéke

2013.03.14. 11:36

Ideges volt a sofőr: marihuána a sárvédő mögött

Tompa - A bolgár férfi ideges, zavart viselkedése gyanút ébresztett - több mint 11 millió forintnyi kábítószer volt a kocsiban.

Delmagyar.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei, egy bolgár állampolgárságú férfi által vezetett, személygépjárművet vizsgáltak tegnap a tompai Határátkelőhelyen. A pénzügyőrök kérdésére a férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

Fotó: NAV

Fotók: NAV
A nyilatkozatot elfogadva a járművet a pénzügyőrök félreállították, mivel a bolgár férfi szokatlanul ideges, zavart viselkedése gyanút ébresztett. Rövid időn belül fény derült a szokatlan magatartás okára is, hiszen az autó hátsó lökhárítójából, a jobb és bal első sárvédőből összesen 10 csomagban közel 6 kg marihuána került elő.


A pénzügyőrök a 11,5 millió forint fekete piaci értéket képviselő kábítószert, valamint a bolgár férfit feljelentéssel átadták a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársainak, ahol a férfit előállították, vele szemben jelentős mennyiségű kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!