Szeged és környéke

2014.02.23. 07:04

Jubileumi Mérnökbál Szegeden - képgaléria

Szeged - A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és a Csongrád Megyei Mérnöki Kamara szombat este 7 órától tartotta a XXV. Jubileumi Mérnökbált Szegeden, a Hunguest Hotel Forrásban.

Delmagyar.hu

A megyei mérnökszervezetek/mérnökkamarák megalakulásakor Szegeden született meg a mérnökbál gondolata, és itt rendezték meg az elsőt, 24 évvel ezelőtt. A Mérnökbál hagyományosan lehetőséget teremt arra, hogy a mérnöktársadalom képviselői, az egyetemek vezetői, oktatói, a gazdaság szereplői valamint az államigazgatás, illetve a szakmai szervezetek tisztségviselői és baráti köreik eltölthessenek egy kellemes estét együtt, továbbá elmélyítsék régi, és építsék új baráti, szakmai kapcsolataikat.

Jubileumi Mérnökbál Szegeden. Fotó: Frank Yvette (galéria)


A bál fővédnökei [namelink name="Barsiné Pataky Etelka"], a Magyar Mérnöki Kamara elnöke és [namelink name="Szaló Péter"], a Belügyminisztérium Területrendezési, Építésügyi és Örökségvédelmi helyettes államtitkára voltak. Díszvendégek: [namelink name="Tarlós István"] Budapest főpolgármestere és [namelink name="Szabó Gábor"] a Szegedi Tudományegyetem rektora.

Külföldi vendégek is voltak, többek között a szlovák, a román és a szerb mérnökszervezetek képviselő. Az ország számos megyei kamarájának mérnökei, társ kamarák, szakmai szervezetek és felsőoktatási intézmények képviselői mellett részt vett a bálon [namelink name="Baráth Etele"], a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke is.

Az est házigazdái [namelink name="Bodor Dezső"] a CSMMK elnöke és [namelink name="Kassai Ferenc"] a BPMK elnöke volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!