Szeged és környéke

2014.03.17. 21:13

A tíz legjobb épület között az Art Hotel Szeged

Szeged - Egyetlen hazaiként az Art Hotel Szeged szerepel az egyik legfontosabb építészeti díjkiosztó továbbjutói között.

Munkatársunktól

Mint megtudtuk, március 12-én Cannes-ban hirdették ki a zsűri eredményeit: több mint 300 induló közül az Art Hotel Szegednek sikerült bejutnia a legjobb 10 jelölt közé a CEEQA (Central and Eastern Europe Real Estate Quality Awards, Közép- és Kelet-Európai Ingatlan Minőség Díj) versenyén hotel, szabadidő és lakóépület-fejlesztés kategóriában. A Financial Times-szal közösen létrehozott díj a régió legfontosabb szakmai elismerése. A győztest április 8-án választják ki a varsói CEEQA Díjátadó Gálán. Az eseményre idén 600 szakembert várnak 30 országból. Budea Ildikó, az Art Hotel Szeged igazgatója elmondta, mik azok a különleges építészeti megoldások, amelyeknek köszönhetően a szálloda bejuthatott a legjobbak közé: harmonizál épített környezetével; a belsőépítészeti megoldásokat a letisztultság jellemzi. Szeged legszebb panorámájú fürdőzési élményét is ez a szálloda kínálja. A különleges ablakrendszernek köszönhetően mindig az alkalomhoz illő díszkivilágítást kaphatja az épület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!