Szeged és környéke

2014.03.14. 13:48

Thürmer Gyula: Európa forrong

Szeged – Március 15-re emlékezett péntek délelőtt a Magyar Munkáspárt Szegeden, a Klauzál téren.

Munkatársunktól

A Kossuth szobor előtt tartott ünnepi beszédében [namelink name="Thürmer Gyula"] pártelnök kijelentette, 25 éve uralkodnak különböző kormányok a magyar munkásokon. Kijelentette, hogy a külföldi befektetőket nem lenne szabad beengedni az országba, nemzeti iparra, kereskedelemre és dolgozó magyar parasztokra van szükség. Az oktatásról szólva kifejtette, olyan rendszerre lenne szükség, ami garantálja, hogy mindenki csatlakozhasson a felsőoktatásba, ne csak a leggazdagabbak gyermekei.

– Magyarország egyelőre csendes, de Európa már forrong. Az embereknek elegük van a tőkés válságból, hamarosan a magyarok is belátják, hogy tenni kell valamit. Az Európai Unió ígér, de nem teljesít, láthatjuk, ahogy bekebelezi Ukrajnát. A '48-as jelszó újraéled: "Le az idegen hatalommal!" Egyetlen párt segíthet ebben, mégpedig a Magyar Munkáspárt – jelentette ki Thürmer Gyula.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!