Szeged és környéke

2014.06.10. 22:33

Mazsorettek versenyeztek Mórahalmon

Mórahalom - Mórahalom Open címmel rendeztek országos mazsorettbajnokságot és nemzetközi mazsorettversenyt a homokhátsági városban az elmúlt hétvégén.

Munkatársunktól

[namelink name="Füge Ildikó"] tánc- és sportedző, a szervező Mórahalom Arlechino Táncegyesület elnöke elmondta, a versenyen kilenc település, köztük az Európa- és világbajnoki címmel rendelkező Mezőberény és Makó vett részt, valamint a romániai Aradról és Szatmárnémetiből is érkeztek csoportok. Közel 200-an versenyeztek. A zsűri elnöke [namelink name="Mezeiné Szegedi Erzsébet"], az IMA (Európai Mazsorettszövetség) Versenyzői Bizottságának elnöke, nemzetközi pontozóbíró volt.

Pillanatképek a látványos versenyből. Fotók: DM

Pillanatkép a látványos versenyből. Fotók: DM
– A mazsorett napjainkra kinőtte magát. Sokkal több, mint egy botos felvonulás zenekarral. Sokat fejlődött a sport irányába – tette hozzá a tánc- és sportedző. Bot kategóriában arany minősítést ért el [namelink name="Apró Nikolett,"] [namelink name="Göbölyös Karina"], [namelink name="Jakus Mercédesz"], [namelink name="Rauch Violetta"] és [namelink name="Stranszky Tímea"]. Pompon kategóriában pedig Göbölyös Karina, Jakus Mercédesz, Rauch Violetta és Stranszky Tímea csapata ért el arany minősítést.

Fotó: DM

Fotó: DM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!