Szeged és környéke

2014.06.17. 19:19

Szülinapi torta a Déli Aprótól

Szeged - Csokoládé-, erdeigyümölcs- és gesztenyeízű tortával kedveskedett a 25 éves Déli Apró a szegedieknek kedd délután a Széchenyi téren.

Kovács Kriszta

A háromemeletes, zöld-fehér színű születésnapi tortát gyerekek és felnőttek egyaránt izgatottan várták, jutott is mindenkinek, ahogyan az ajándék tollakból és lufikból is.

A torta felszeletelése előtt [namelink name="Kormányos István"], a hirdetőújság alapítója mesélt röviden az indulásról, majd kisorsolták a nyereményeket. A három hétig tartó játékra több mint 500 szelvény érkezett, ezek közül [namelink name="Simon Éva"] lapmenedzser a jelen lévő gyerekek segítségével sorsolta ki a 20 darab családi belépőt a mórahalmi gyógyfürdőbe, és szintén 20 beküldő örülhetett a hamburgerutalványoknak. A szilvásváradi hétvégén három ügyfél pihenhet másodmagával. A fődíj egy gyulai három éjszakás utazás volt, öt fő részére. A nyertesek nevét a hirdetőújság jövő heti számában olvashatják.

Szülinapi torta a Déli Aprótól. Fotó: Karnok Csaba


A sorsolás után a jelenlévők elénekelték a Boldog születésnapot című dal refrénjét a szülinaposnak, majd hatalmas taps kíséretében megkezdődött a tortaosztás. Volt, aki még 100 ilyen szép napot kívánt a Déli Aprónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!