Szeged és környéke

2015.01.28. 11:27

Whisky-kóláztak a hummeres gázoló sírjánál

Különös tort ültek a néhai Thomas B. sírjánál barátai - és ráadásul mindezt az elhunyt kérésére tették.

A klagenfurti Szent András temetőben az elmúlt hétvégén búcsúztatták rokonai, ismerősei a hummeres gázolóként elhíresült Thomas B.-t - írja a Bors.

A hozzátartozók azóta egy képet is feltöltöttek az internetre, amelyen a szegedi börtönben öngyilkosságot elkövető férfi urnája látható. Ahogyan azt Thomas B. meghagyta, az ismerősök egy utolsó kör whisky-kólával emlékeztek "Chevytom"-ra.

A Bors kedden arról érdeklődött az osztrák férfit korábban képviselő ügyvédtől: tervez-e a család jogi lépéseket a büntetés-végrehajtás ellen. Dr. Buza János nem kívánt nyilatkozni.

Thomas B. 2012. október 11-én halálra gázolta Hummer terepjárójával Kenéz Imre rendőrmotorost Apátfalván. Az osztrák férfi első fokon 15 évet kapott tettéért. Két esztendővel a gázolás után lett öngyilkos, fájdalomcsillapító-túladagolás végzett vele. Tisztázatlan: ki írta fel számára a pirulákat és miképp játszhatta ki a bv-intézet szigorú gyógyszeradagolási szabályait - olvasható a Bors cikkében.

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!