Szeged és környéke

2015.04.06. 16:41

Nyerj jegyet a SZIN-re: Indul lapunk és a Rádió 88 közös játéka!

Szeged - A Rádió88 idén lapunkkal közösen rendezi meg nagy sikerű tablóversenyét, és keresi a legjobb szerenáDAL-t. A Délmagyarország idén újra jelentkezik ballagási mellékletével!

Delmagyar.hu

Tiéd a legjobb tabló? Tiétek a legjobb szerenád? A Rádió 88 idén lapunkkal közösen rendezi meg nagy sikerű tablóversenyét, és keresi a legjobb szerenáDAL-t. A Délmagyarország pedig hagyományaihoz híven idén is elkészíti ballagási mellékletét, amelyben közöljük Csongrád megye valamennyi középiskola végzős diákjainak osztályképét. A 32 oldalas kiadvány április 28-án jelenik meg, amit ügyfélszolgálatainkon vehetnek meg olvasóink, a ballagó diákok pedig az önkormányzatok ajándékaként kapják meg. De az érettségizők a játékból sem maradhatnak ki, így idén is lesz SzerenáDAL- és Tablóverseny. Nevezzétek osztályotokat akár mind a két versenyre is az [email protected] címen az iskola nevével, az osztállyal és annak létszámával, a kapcsolattartó nevével, e-mail címével és telefonszámával.

A szerenádokat a Rádió 88 munkatársai rögzítik, feltöltik, és indulhat a szavazás. A jelentkezéseket április 24-én, pénteken 12 óráig várjuk, szavazni május 4-étől 29-éig lehet. Akiknek viszont nem megy az éneklés, azoknak is lesz esélyük, hogy egy utolsó közös osztályélménnyel gazdagodjanak 2015 nyarán. A tablókról készült nagy felbontású – 1280 pixel széles, legfeljebb 5 MB nagyságú, JPEG formátumú – képeket április 7-étől 24-éig várjuk. A képek a delmagyar.hu oldalon jelennek majd meg, szavazni – Facebook-lájkolással – május 4-étől 27-éig lehet.
A győzteseket június 1-jén egyszerre hirdetjük ki a delmagyar.hu oldalon, a Délmagyarország napilapban és a Rádió 88 Café 88 című műsorában. Sikeres játékot kívánunk!


Díjak

Tablóverseny
1. hely:
a 2015-ös SZIN fesztivál egy kiválasztott napjára az osztály minden tagja napijegyet kap.
2. hely: ParaPark vócser, amellyel a nyáron egy választott időpontban csoportosan tudnak játszani.
3. hely: az Újszegedi Szabadtéri Színpad egy darabjának megtekintése.

SzerenáDAL
1. hely:
Osztálykirándulás a SunCity Wakeboard Beachre szállítással, étellel, ingyenes belépővel és akadálypálya-használattal.
2. hely: a Dejavu Fesztivál egy kiválasztott napjára kap napijegyet az osztály minden tagja.
3. hely: Az osztály minden tagja egy egyedi TOO LATE karórát kap az Időzóna óraszalonok jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!