Szeged és környéke

2015.11.13. 21:41

Dixie-ünnep Molnárékkal

Budapest, Szeged - A Molnár Dixieland Band dixie-ünnepet szervez Budapesten, a MOM Kulturális Központban december 9-én 19 órától. - Molnár Gyula gondolt egy merészet!

Munkatársunktól

Azt mondta, van vidéken néhány olyan dixieland zenekar, amely tudása alapján bátran bárhol felléphet – mondta [namelink name="Arató Sándor"], a szegedi Molnár Dixieland Band menedzsere.


– A budapesti közönség megnyerése a cél, azzal a „sajátos" módszerrel, hogy kiválóan szórakoztatjuk őket tette hozzá. Az estre meghívták a kecskeméti Bohém Ragtime Jazz Bandet, a Miskolc Dixieland Bandet és a hévízi Happy Dixieland Bandet. Négy zenekar, négy különböző stílus, mégis egy műfaj: ebből jött az ötlet, hogy egyesüljön a négy zenekar az est végén bigband formációban. A szervezők meghívását elfogadta [namelink name="Illényi Katica"] hegedűművész és [namelink name="Berki Tamás"] dzsesszénekes.


Mivel a koncertet kezdeményező Molnár Dixieland Band szegedi, nem maradhat ki a halászlé sem a programból. Az együttes egyik régi rajongója, [namelink name="Frank Sándor"] mesterszakács Budapesten is üzemeltet éttermet, ide lesz érvényes az a harminc darab kétszemélyes halászlévacsorára szóló kupon, amelyet a koncert során sorsolnak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!