Szeged és környéke

2016.01.22. 19:19

Nyerészkedéssel vádolják, és feljelentik L. Gábort

"Fizesse meg azoknak a családoknak a kárát, akik kétszer fizették meg az anno tehermentesen eladott lakások árát!"

Segesvári Csaba

Az elmúlt 8 hónapban közvetítettünk a keretjelzálogügy kialakulásáért felelős bank és L. Gábor között, de eredménytelenül. Az egyik ok, hogy L. Gábor továbbra is nyerészkedni próbál, a másik a bank magatartása. Kedden felszólítottuk L. Gábort, fizesse meg azoknak a családoknak a kárát, akik kétszer fizették meg az anno tehermentesen eladott lakások árát, ma a papírokért jöttünk – mondta pénteken az egyik Fő fasori villa előtt Szabó Bálint.


A Likvid Kontroll Kft. jogásza azokkal a pórul járt családokkal vonult L. Gábor jelenlegi lakhelye elé, akik az építési vállalkozó keretjelzáloga miatt nehéz helyzetbe kerültek. – Mivel L. Gábor nem adta át a befizetésekről szóló bizonylatot, a vállalkozót hétfőn feljelentjük csalás és fedezetelvonás miatt – mondta a tiltakozó akció végén Szabó Bálint. Megjegyezte, kedden a szerződéseket jegyző G. Gábor ügyvédi irodája elé vonulnak.


A Raiffeisen Bank Zrt. és a Bakay Nándor utcai lakók közötti per csütörtökön folytatódik az ítélőtáblán, várhatóan jogerős döntés is születik.


Borítókép: Tiltakozók az újszegedi villa előtt. L. Gábor itt lakik, és sok milliárddal tartozik. Fotó: Karnok Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!