Szeged és környéke

2016.02.22. 09:45

Fürdőzés féláron

A jelentkezési határidőn túl is számos fürdő jelentkezett még a Szökjön ki egy fürdőbe kampányra, így kibővült azon fürdők köre, amelyek február 29-én az általuk meghatározott szolgáltatásokra 50 százalék díjkedvezményt adnak.

Munkatársunktól

Csongrád megyében is van új jelentkező. Mint korábban megírtuk, Szegeden az Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdő kapcsolódott a kezdeményezéshez, ahová ezen a napon fél áron lehet bejutni. Nem ez azonban az egyetlen hely a városban, ahol kedvezményt kaphatnak a fürdőzni vágyók. A Napfényfürdő Aquapolis a csendes wellness belépő árát felezi meg ezen a napon.


Félárú lesz a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőbe, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe és a Szentesi Üdülőközpontba is a belépő jövő hét hétfőn. A Csongrád Városi Gyógyfürdő és Uszoda pedig nemcsak a fürdő, hanem a játszóház árát is felezi. Az algyői Borbála Gyógyfürdőben a napi szaunajegyet adják fél áron, a bérletes vendégek pedig vihetnek magukkal plusz egy főt. A napi és délutáni belépők árából 10 százalék kedvezményt adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!