Szeged és környéke

2016.04.21. 14:20

Röpködnek a sokezres csekkek

Nem hisznek az autósok a rendőröknek, pedig előre szóltak, hol mérnek a Speedmarathonban. A 74-gyel hasító nő állítása szerint sietett, a 62-vel közlekedő nyugdíjas pedig ennél is jobb magyarázatot adott.

Segesvári Csaba

Egy hete hirdeti a rendőrség, hogy csütörtök reggel 6-tól az ország szinte minden útján mérni fogják a sebességet, az autósok közül többen mégsem hittek a hatósági felhívásnak.


Fél 9-re állt fel a traffipax a Szőregi úton, a Kübekházi elágazástól mintegy 500 méterre mértek. A szupertrafit 180 méteres távolságra lőtték be, messziről is látni lehetett a rendőrhadat. Hogy ez elég-e az autósoknak? Nem. Az első fecske 74-nel ment, állította, sietett. A helyszínen kapott 30 ezres csekk és az adminisztráció talán lelassítja.

A rendőrök 61 km/órától bírságoltak, még így is akadt dolguk. Egy furgonos a rendőrsorfal  előzött, a trafi is látta. Jutalma 10 ezer forint, csakúgy, mint a következő kisteherautósnak. Egy idős férfit 62-vel fogtak meg, ő arra hivatkozott, nem szokta a kilométerórát nézni.


A razzia holnap reggelig folytatódik, a pontos helyszíneket is megírtuk. További részletek a pénteki Délmagyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!