Szeged és környéke

2016.07.15. 09:50

Fél tucat rendőrnek sikerült megfékezni és földre vinni az esernyővel támadó, dühöngő idős nőt

Az utcáról rontott be minden ok nélkül egy idősebb nő az egyik szegedi fodrászüzletbe a Horváth Mihály utcában. Megrángatta az egyik vendég haját, majd esernyővel támadt a manikűrösre. Zsákmánya egy éles nyelű fésű volt. A kiérkező rendőröket szintén megesernyőzte a dühös matróna.

K. G. G.

– Tényleg az idős néni támadt a rendőrökre? Azt hittem, hogy őt bántotta valaki, azért jött ki az a sok rendőr – mondta ifjabb Hunvölgyi Emil órásmester. Tegnap kora délelőtt Széchenyi téri műhelyével szemben fél tucat rendőr vetette rá magát egy kalapos asszonyra a Szeged étterem mellett.


A nő esernyőjével támadt rá az egyenruhásokra, ezért vitték le a földre, majd ültették fel egy rendőrautó mellé és állták körbe sorfalként. A támadó ezt megelőzően minden előzmény nélkül a Horváth Mihály utcai szépségszalonba rontott be, ahol az egyik vendégnek azonnal meghúzta a haját.

Fél tucat rendőrnek sikerült megfékezni és földre vinni az esernyővel támadó, dühöngő idős asszonyt. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA


A nem mindennapi belépőről ottjártunkkor a fodrászat és műkörömstúdió még mindig a történtek hatása alatt álló dolgozói nem akartak nyilatkozni. Úgy tudjuk, hogy a szépségszalon munkatársai azonnal a megtámadott vendég segítségére siettek. Ekkor a dühös asszony belerúgott a manikűrösbe és rásújtott az esernyőjével. Ezután felkapott egy éles nyelű fésűt az egyik asztalról, és kiviharzott az üzletből. A fodrászat ezután értesítette a rendőröket, akik a nőt a Szeged étteremnél tudták feltartóztatni.


Az asszony az egyenruhásokkal se volt kedvesebb: rögtön nekik ment az esernyőjével. A rendőrök nem tehettek mást, a földre teperték. Hunvölgyi Emil azt mondta, hogy öt-hat rendőr bírt csak el az őszes hajú asszonnyal. Mentőt is hívtak a helyszínre, állítólag az egyik rendőr könnyebb sérülését kellett ellátniuk. Az esernyővel hadakozó asszony nagy rendőri erőt kötött le, még másfél órával a támadások után is több egyenruhás vette fel a jegyzőkönyvet a szépségszalonban, és biztosította a helyszínt az étteremnél.


A nőnek kihallgatása után hivatalos személy elleni erőszakért kell majd felelnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!