Szeged és környéke

2016.09.03. 20:32

5 ezer gumikacsa indult hosszú útra a Tiszán

Szombaton is sok program várta a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválra érkezőket. A délután legizgalmasabb részéről majdnem lemaradtunk, de kollégáink végül időben átértek a másik partra.

5 ezer gumikacsát indítottak útnak a Tiszán szombaton délután a Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon. Kisebb bonyodalmak után motorcsónakkal értünk át a gumikacsák indítására. A jótékonysági gumikacsaversennyel a Rotary Club Szeged Dóm gyűjtött adományt az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti Osztályának.

 

5000 gumikacsát indult hosszú útra a Tiszán - Galéria

 


A kacsák a Tiszán a Bertalan hídtól a Belvárosi hídig úsztak. A versenyt megelőzően Szeged több pontján osztottak „kacsajegyeket", melyek ötszáz forintnyi adománnyal lehetett megváltani. Minden jegy egy-egy kacsához tartozik, az első száz beérkező gumiállatka tulajdonosa pedig értékes nyereményeket – például wellnesshétvégét, játékkonzolt, színházjegyet, fürdőbérletet – nyerhetett.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!