Szeged és környéke

2016.09.01. 10:44

Autó és villamos koccant a 3-as 4-es vonalán kora reggel - galéria!

A villamoson látható "Mire elég 45 másodperc?" kérdésre a válasz egyértelműen az, hogy például elkerülni egy balesetet. A Dugonics téren személyautó koccant villamossal - az Anna-kútig torlódott fel a kocsisor.

A Tarján felé közlekedő 3-as villamossal ütközött egy autó a Dugonics téri körforgalomban csütörtök reggel. A balesetben személyi sérülés nem történt, viszont az ütközés miatt az Anna kútig torlódott fel a kocsisor a Tisza Lajos körúton az első tanítási napon. A villamosközlekedés 13 percet állt az érintett villamosvonalon, a jármű a „saját lábán" hagyta el a helyszínt – tájékoztatta lapunkat az SZKT diszpécserszolgálata.


Korábban írtuk:

Az SZKT diszpécserszolgálatától megtudtuk, hogy a baleset következményeit gyorsan sikerült elhárítani, a forgalomban nincs fennakadás, a villamosok menetrend szerint járnak.



A koccanásban személyi sérülés nem történt, de a tömegközlekedésben így is fennakadást okoz a baleset. Amint megtudunk további részleteket, frissítjük cikkünket.

Autó koccant villamossal a Dugonics téren. Fotó: Frank Yvette


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!