Szeged és környéke

2016.10.30. 13:44

Gelencsér Tímea: ez az én családom!

Gelencsér Tímea, a Miss World Hungary idei szépségkirálynője díszvendégként kapott meghívást a Hódmezővásárhelyen zajló Fit Kid Európa-kupára. A 22 esztendős gyulai szépség korábban maga is fitnesz versenyző volt, Fitness Women országos bajnoki címet szerzett.

Horváth Levente

- Ez az én családom, mindig olyan, mintha hazaérkeznék. Rengeteg az ismerős arc, itt vannak a volt csapattársaim is. A sportmúltam alapját a Fit Kid adta, ezt űztem nagyon sokáig, az akrobatikus show tánc is csak ez után jött - felelte kérdésünkre Gelencsér Tímea, aki hivatalosan is hazánk legszebb lányának vallhatja magát. 

 

Már Washingtonra készül a Dubajt is megjárt szépségkirálynőA Miss World Hungary idei győztese örömmel fogadta el az invitálást a hódmezővásárhelyi Fit Kid Európa-kupára, hiszen 10 évig maga is versenyzett akrobatikus show-táncban. A 22 éves gyulai szépségnek egyébként is számos barátnője akad a mostani mezőnyben, többen ölelgették és készítettek vele közös szelfit a Hód-Fitness SE versenyzői közül. 


- Emlékszem, hogy az első verseny szezonomban nyolcból nyolcszor lettem második. Akkor megfogadtam, hogy addig fogom ezt csinálni, amíg nem leszek én is egyszer első - mondta mosolyogva arról, hogy ő bizony pontosan tudja, mit jelent a versenyszellem. Később nem is maradtak el a sikerek, az aranyérmek, a legbüszkébb pedig a 2011-es Fitnesz Women országos bajnokságon megszerzett bajnoki címére, ahol estélyiben és bikiniben is felvonultak. A bírák árgus szemekkel figyelték az izomtónusukat, és azt is, hogy mennyire arányosak.

 

Már Washingtonra készül a Dubajt is megjárt szépségkirálynőTimit a Miss World Hungary idei döntőjében is nagyban segítette a fitneszes múltja, hiszen az alak és az arc szépsége mellett a sportosságot és a tehetséget is pontozták - márpedig az alakját saját bevallása szerint is a Fit Kidnek köszönheti és a bemutatott gyakorlata is nagy tetszést váltott ki. Szerinte nem is kerülhetett volna a fejére a korona, ha nincsenek ilyen erős alapjai a sportban, ha nem tanulja meg, hogy mit jelent versenyezni.


Apropó korona. A csillogó fejékszert is magával hozta a Hódtói sportcsarnokba és a színpadra is felhívták, hogy meséljen a még rá váró decemberi Miss World világversenyről, amelynek az Egyesült Államok ad majd otthont. Nekünk azt is elárulta, hogy már most gőzerővel készül rá. - Egy hónapot töltünk majd el Washingtonba másik 150 lánnyal. A tehetség fordulón ott is a Fit Kid gyakorlatom fogom bemutatni. Próbálok majd a lehető legtöbb akrobatikus elemet belerakni, hogy minél meggyőzőbb legyen a produkcióm.

 

Már Washingtonra készül a Dubajt is megjárt szépségkirálynőTimi egyébként is nagy világjáró, Dubajban is megfordult már - de sok más hozzá hasonló szépséggel szemben ő tanulni ment az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába. - Az Amerikai Egyetemen tanultam egy szemesztert, biztos ami biztos, a Miss World Hungary zsűrijének is megmutattam a bizonyítványomat, hiszen nem volt takargatni valóm.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!