Szeged és környéke

2017.07.09. 10:11

Keresik Kosztolányi időskori szerelmét

Vállalkozó kedvű, 70 év feletti hölgyeket keresnek a REÖK Szabadtéri Színpadán debütáló Hajnali részegség című darabba, ahol Kosztolányi Dezső szerelmének időskori énjét kell alakítania.

Munkatársunktól

A Kosztolányi életének utolsó szakaszáról és annak szerelmi bonyodalmairól szóló darabot augusztus elején mutatják be Réczei Tamás rendezésében. Az előadásban a nyugatos író-költő szerelmének időskori énje visszaemlékezésként, egy videofelvételen szólal meg – ehhez a felvételhez keresnek jelentkezőket. Akit kiválasztanak, olyan színművészekkel szerepelhet egy előadásban, mint Kőszegi Ákos, Koltai Róbert, Gubík Ági és Fodor Annamária.

A válogatást július 10-én, hétfőn 15 órakor tartják a Reök-palotában – külön produkcióval készülni nem kell. A szervezők azt kérik, a részvételi szándékot a meghallgatás előtt jelezzék a [email protected] címen, Kristó Helga produkciós menedzsernél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!