Szeged és környéke

2017.10.11. 13:27

Cukiság: ingyencica a sör mellé

Szeged - Cicák melegednek a kályha mellett a Foka egyik kocsmájában - a három kölyök igazi családi hangulatot kölcsönöz a vendéglátóhelynek.

Timár Kriszta

 – A panelból elhoztam ide a saját macskámat, hogy sétáljon egy kicsit. Az lett a vége, hogy elszökött, és csak két hét csavargás után jött vissza – mesélte Fróna Margó pultos. A nő ráadásul nem is egy macskát kapott vissza, három hete ugyanis kedvence lefialt.

Cukiság: ingyencica a sör mellé. Fotó: Török János - GALÉRIA


– Amíg nagyon kicsik voltak, természetesen nem láthatták őket a vendégek, mostanra azonban kitettem őket egy dobozban a kiszolgálótérbe. Bár akciót nem hirdettünk, hogy a sör mellé egy ingyencica is jár, nem titkolt cél, hogy gazdát találjunk nekik – mesélte Margó. Hozzátette: ha senki nem szereti meg őket a következő hetekben, természetesen hazaviszi őket, hiszen a hidegben nem hagyná kint egyiküket sem. Addig viszont lehet szeretgetni, simogatni őket – így azoknak is melegséget hoznak az életébe, akik egyébként nem szeretnének egy szőrgombócot otthonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!