Szeged és környéke

2007.04.10. 16:19

A SIM-kártyán bukott le

Lopás gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 19 esztendős szegedi hajléktalan férfi ellen. A tolvajnak a kártya lett a veszte: amikor a sértett felhívta a számot, a háttérben felismerte annak a férfinak a hangját, aki nem sokkal előtte nála járt.

Lopás gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 19 esztendős szegedi hajléktalan férfi ellen. Azzal gyanúsítják, hogy április 7-én Szegeden egy Űrhajós utcai lakásból – ahol látogatóban volt – az ott lakó nő figyelmetlenségét kihasználva ellopta annak pénztárcáját, melyben a készpénz mellett többek között egy SIM-kártya és utalványok voltak. A tolvajnak a kártya lett a veszte: amikor a sértett felhívta a számot, a háttérben felismerte annak a férfinak a hangját, aki nem sokkal előtte nála járt. A fiatalembert végül egy közös ismerősükön keresztül találta meg a sértett, miközben értesítette a rendőrséget is. A büntetett előéletű férfit kihallgatása után őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!